bg
en
BGN
 
За нас

Kартини.bg е интернет магазин за репродукции на класически произведения. Бързото обслужване, високото качество на предлаганите репродукции на картини и голямото разнообразие превърнаха нашия виртуален магазин в лидер на Българския пазар.

Уникално за нашия сайт е, че в реално време всеки може да избере рамки за картини и цвят на стена, които най-добре подхождат на даденото изображение или интериора. Kартини.bg разполага със собствена колекция от избрани картини, между които и творби на световно известни художници като Густав Климт, Клод Моне, Винсент ван Гог, Джоузеф Търнър, Пиер Аугуст Реноар, Едгар Дега, и други. За улеснение на нашите клиенти, продуктите са обособени различни категории, които улесняват търсенето на най-подходящата картина. Най-популярни сред тях са абстрактно изкуство, голо тяло, пейзаж, градски пейзаж, морски пезаж, флорални, ар нюво, класика, и други. В рамките на 5 работни дни всеки може да получи желаната от него картина, използвайки удобствата на Интернет търговията. Всички предлагани картини от Kартини.bg могат да бъдат репродуцирани в различни размери.

Репродукциите на картини, които предлагаме са готови за окачване, а нашите клиенти трябва единствено да определят правилното място на стената.

Интернет страницата Kартини.bg е собственост на “Алкал” ООД, гр. Севлиево. Фирмата е създадена през 2006 г. и оперира на пазара за репродукции на картини от самото си създаване. “Алкал” ООД обзавежда над 200 обекта, между които хотели, ресторанти, барове, казина, офиси и частни домове с над 15 000 репродукции, достъпни вече и в Интернет.

Надяваме се, че тук ще откриете картините, които ще внесат нужния уют във Вашия дом, хотел, ресторант или офис и ще бъдат подходящ личен или бизнес подарък! Приветстваме Ви сърдечно с добре дошли на Интернет страницата Kартини.bg!